British Farm Pressed
Sap van Geduldige Appels
De appels voor ons sap kweken en persen we op de familieboerderij in Zuidwest-Engeland. Het gebied dat we kennen om zijn natuurlijke schoonheid. Juist met dat milde klimaat welke ‘s zomers warm genoeg is om onze appels die perfecte suikers en zuren mee te geven. En die diepe smaak te creëren. In de herfstavonden ontwikkelen de appels hun heldere kleuren en hun sappige bite. In dit gebied is de lichtval lager dan in andere appelgebieden. Daardoor worden onze appels later geplukt dan gebruikelijk. Dit extra gegeven maakt het belangrijkste verschil in de beleving van onze sappen.
De appels voor ons sap kweken en persen we op de familieboerderij in Zuidwest-Engeland. Het gebied dat we kennen om zijn natuurlijke schoonheid. Juist met dat milde klimaat welke ‘s zomers warm genoeg is om onze appels die perfecte suikers en zuren mee te geven. En die diepe smaak te creëren. In de herfstavonden ontwikkelen de appels hun heldere kleuren en hun sappige bite. In dit gebied is de lichtval lager dan in andere appelgebieden. Daardoor worden onze appels later geplukt dan gebruikelijk. Dit extra gegeven maakt het belangrijkste verschil in de beleving van onze sappen.
Met de Nodige Know How Gemaakt
Onze producenten kweken al vijftig jaar fruit en maken sap sinds 25 jaar. De boerderij is bekend om haar hoge kwaliteitsstandaarden. Bij het kweken, oogsten en persen baseren de boeren zich in de eerste plaats op traditie maar ook op jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Natuurlijk zult u in ons pure sap geen kunstmatig toevoegingen vinden, evenmin als suiker of water.
En, hoe gaat dat dan?
Op de boerderij gebeurt het allemaal. Het fruit wordt zorgvuldig gewassen en gesorteerd en gemalen tot een fijne moes. Dan gaan we persen met twee afwisselende riemen. Het appelsap vangen we op en we voegen er wat vitamine C aan toe tegen de oxidatie. Tenslotte filteren we het sap waar het vervolgens in vaten tijdens de nacht rust om de troebele delen naar beneden te laten zakken. Hierna worden eventueel de smaken voor de smaakcombinaties, zoals bijv. gember, vlierbloesem enz., toegevoegd. De volgende dag gaat het sap naar de bottelkamer waar het weer wordt gefilterd en in de tank wordt gepompt. Eenmaal in de bottelmachine gaat de temperaratuur omhoog naar 86°C. De flessen worden dus warm gevuld en afgesloten. Er komt een label op en het appelsap is klaar voor aflevering.
Onze producenten kweken al vijftig jaar fruit en maken sap sinds 25 jaar. De boerderij is bekend om haar hoge kwaliteitsstandaarden. Bij het kweken, oogsten en persen baseren de boeren zich in de eerste plaats op traditie maar ook op jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Natuurlijk zult u in ons pure sap geen kunstmatig toevoegingen vinden, evenmin als suiker of water.
En, hoe gaat dat dan?
Op de boerderij gebeurt het allemaal. Het fruit wordt zorgvuldig gewassen en gesorteerd en gemalen tot een fijne moes. Dan gaan we persen met twee afwisselende riemen. Het appelsap vangen we op en we voegen er wat vitamine C aan toe tegen de oxidatie. Tenslotte filteren we het sap waar het vervolgens in vaten tijdens de nacht rust om de troebele delen naar beneden te laten zakken. Hierna worden eventueel de smaken voor de smaakcombinaties, zoals bijv. gember, vlierbloesem enz., toegevoegd. De volgende dag gaat het sap naar de bottelkamer waar het weer wordt gefilterd en in de tank wordt gepompt. Eenmaal in de bottelmachine gaat de temperaratuur omhoog naar 86°C. De flessen worden dus warm gevuld en afgesloten. Er komt een label op en het appelsap is klaar voor aflevering.
Appelsap
Je hebt pas echt appelsap ervaren als je British Farm Pressed appelsap hebt geprobeerd. Onze sappen worden uitsluitend gemaakt van versgeperst appelsap. Ingrediënten: vers geperst appelsap, vitamine C (ascorbinezuur als antioxidant). |
Appelsap met Vlierbloesem
Een heerlijk verfrissend drankje van puur versgeperst appelsap met vlierbloesem. De vlierbloesem wordt met de hand geplukt en gekookt tot een concentraat dat vervolgens aan onze appelsap wordt toegevoegd. Ingrediënten: vers geperst appelsap 98%, vlierbloesemconcentraat 2%, vitamine C (ascorbinezuur als antioxidant). |
Appelsap met Gember
Geniet van ons appelsap met een scheutje gember! Een verfrissend en heerlijk drankje waar iedereen van kan genieten! Verse gember wordt uitgeperst en toegevoegd aan ons appelsap. Ingrediënten: vers geperst appelsap 98%, gembersap 2%, vitamine C (ascorbinezuur als anti-oxidant). |
Appelsap met Braambes
We hebben braambessenconcentraat gecombineerd met ons versgeperste appelsap om een prachtige blend te creëren. Ingrediënten: vers geperst appelsap 98%, braambessenconcentraat 2%, vitamine C (ascorbinezuur als antioxidant). |
Appelsap met zwarte bes
Ons pure versgeperste appelsap gecombineerd met zwarte bes, is een lekkere drank waar iedereen van kan genieten. Gemaakt met zwarte bes uit concentraat. Ingrediënten: vers geperst appelsap 98%, zwarte besconcentraat 2%, vitamine C (ascorbinezuur als antioxidant). |
Perensap met Appel
Beleef een drankje als geen ander: ons versgeperste perensap met appelsap! Het is echt een genot om te drinken. Ingrediënten: vers geperst perensap 90%, vers geperst appelsap 10%, vitamine C (ascorbinezuur als antioxidant). |