Skiwater - Alpine Originals
In het begin van de jaren twintig werd skiën een populaire sport in Tirol en Oostenrijk. Om de dorst van skiërs op afgelegen alpine locaties te lessen, werd een drank gemaakt met frambozen, citroensap en gletsjerwater uitgevonden. Dat recept werd al snel bekend als skiwasser.
SKIWATER is een biologische limonade die een eerbetoon is aan dat erfgoedrecept. Een blend van biologisch geperste frambozen en licht bruisend alpenwater met een scheutje limoen en zachtjes gezoet met fruitsuiker.
SKIWATER is een biologische limonade die een eerbetoon is aan dat erfgoedrecept. Een blend van biologisch geperste frambozen en licht bruisend alpenwater met een scheutje limoen en zachtjes gezoet met fruitsuiker.
Himbeere (Framboos)
Bronwater Gebotteld met licht bruisend bronwater direct bij een alpiene bron op 1100 m (3600 ft) in Oostenrijk. Biologische frambozen Onze biologische frambozen worden direct na het plukken geperst. Van nature caloriearm Om de volle fruitigheid naar voren te brengen mengen we met een mix van limoen- en citroenextracten en voegen we - net genoeg - fruitsuiker toe. |
Mango-Abrikoos
Bronwater Gebotteld met licht bruisend bronwater direct bij een alpiene bron op 1100 m (3600 ft) in Oostenrijk. Mango & Abrikoos De mango en abrikoos zijn afkomstig van biologische boeren. Van nature caloriearm Om de volle fruitigheid naar voren te brengen, mengen ze zich met een mix van limoen- en citroenextracten en voegen ze - net genoeg - fruitsuiker toe. Ingrediënten: Bronwater uit de bergen, 7,5% biologische mangopuree, 2,5% biologische abrikozenpuree, biologische fructose, citroensapconcentraat, koolzuur, antioxidant: ascorbinezuur, natuurlijk aroma |
Mountain Tonic
Mountain Tonic staat voor "natuurlijk lichte" tonic met alpenkruiden in "ambachtelijke" kwaliteit met extracten van gentiaan, tijm en jeneverbes. Met dit recept konden ze een unieke smaak creëren die zoete en zure tonen van kruidenextracten combineert en verrassend dicht in de buurt komt van de typische gin-tonic-smaak met jeneverbes en natuurlijke kinine. Mountain Tonic kan worden opgevat als de perfecte mocktail. Geïnspireerd door de wandelkantines in de jaren 1920, kozen we voor lichte, onbreekbare en recyclebare aluminium velddrinkflessen (400 ml).
|
De geschiedenis van Skiwater
Traditionele verfrissing. Een verfrissende traditie. Klassieke verfrissing. In de jaren 1920 veroverde het wintertoerisme Tirol stormenderhand. Modieuze jongeren van over de hele wereld spanden zich vast aan hun houten planken, trokken hun wollige truien aan en lieten zich dapper de hellingen afdalen.
Omdat al deze skiërs dorst kregen op de hellingen, moesten afgelegen bergdorpen iets bedenken dat ze ter plaatse konden kopen. Ze begonnen frambozensap te mengen met gletsjerwater en een scheutje citroen, en skiwasser, de eerste isotone dorstlesser, was geboren.
Nu kun je waar je maar wilt genieten van deze klassieke alpine drank. Skiwater is een biologische limonade gemaakt van vers geperste biologische frambozen, bronwater uit de bergen, een scheutje limoensap en net genoeg fruitsuiker.
Traditionele verfrissing. Een verfrissende traditie. Klassieke verfrissing. In de jaren 1920 veroverde het wintertoerisme Tirol stormenderhand. Modieuze jongeren van over de hele wereld spanden zich vast aan hun houten planken, trokken hun wollige truien aan en lieten zich dapper de hellingen afdalen.
Omdat al deze skiërs dorst kregen op de hellingen, moesten afgelegen bergdorpen iets bedenken dat ze ter plaatse konden kopen. Ze begonnen frambozensap te mengen met gletsjerwater en een scheutje citroen, en skiwasser, de eerste isotone dorstlesser, was geboren.
Nu kun je waar je maar wilt genieten van deze klassieke alpine drank. Skiwater is een biologische limonade gemaakt van vers geperste biologische frambozen, bronwater uit de bergen, een scheutje limoensap en net genoeg fruitsuiker.